Kategorier
Uncategorized

Grattis Oskar och Kristina!

När jag skrev rubriken kunde jag inte undgå att känna en viss litterär deja vu? Nåja, det här handlar om att juryn (Lars, Sölve och Ann) nu äntligen har enats om ett beslut. Eller det blev två vinnare i vår tävling faktiskt, istället för en.
Vi har fått in många intressanta och läsvärda bidrag så det var inte helt enkelt att utse två som skulle få dela monter med oss på Bokmässan i Göteborg 22-25 sept. Men till slut valde vi:

Oskar Källner, som debuterade på eget förlag med fantasyboken Drakhornet tidigare i år. Han har bloggat flitigt om processen och sina erfarenheter. Hans inskickade bidrag var en bra summering av intryck och lärdomar från de första fem månaderna som författare och egenutgivare.

Kristina Svensson, som gett ut Jakten på den perfekta puben på eget förlag. Hon har skrivit både om sina drivkrafter och hur hon jobbat för att driva försäljningen. Och inte minst om de lärdomar hon har med sig när hon nu börjat planera för och skriva sin nästa bok.

Förutom att gratulera de två vinnarna så vill vi också tacka alla andra som tagit sig tid att skriva och skicka in bidrag till boken som ska bli uppföljare till Lyckas med bokutgivning. Vi kan redan nu lova att det blir en läsvärd bok med tanke på all härlig input och tips som vi fått från er där ute. Utgivning sker i mitten av november – årets julklapp!

Vi hälsar därför Oskar och Kristina välkomna till Hoi:s monter (D03:19). De kommer att stå där och sälja och signera sina böcker men även medverka på vår lilla monterscen vid några tillfällen.

Hoi Förlag arrangerar för övrigt ett litet egenutgivarseminarium på fredagen och söndagen. På fredagen deltar Oskar och på söndagen Kristina.
Tid: Fredag 22/9 15.30 och söndag 24/9 11.00

Frukostmingel
Hoi kommer varje dag när mässan startar ha frukostmingel i montern och i det intilliggande caféet. Författarna och egenutgivarna Lars Rambe och Sölve Dahlgren, två av ansiktena bakom Hoi förlag, berättar om boken Lyckas med bokutgivning samt den kommande uppföljaren.
Plats: Hois Monter och caféet
Tid: Varje morgon
Minglet riktas framförallt till egenutgivare och Hoi bjuder på frukt och juice.

Ett svar på ”Grattis Oskar och Kristina!”

Stängt för kommentering.