Kategorier
Uncategorized

Flera nya recensioner av boken

Vår bok ”Lyckas med bokutgivning” har nu recenserats av ett flertal bloggare. Vi försöker löpande uppdatera sidan med recensioner med nya citat och länkar för att du som funderar på att köpa boken ska kunna bilda dig en objektiv uppfattning om innehållet.

En av de senaste recensionerna är skriven Oskar Källner som själv är i färd med att ge ut en egen bok. Han konstaterar bland annat:

”För den som vill starta eget och testa vingarna så är ”Lyckas med bokutgivning” en fantastisk bok. När jag läste den kände jag igen väldigt mycket. De tog upp precis allt det som jag under ett år av mödosam efterforskning hade lärt mig. Och sedan tog de det ett steg längre. Boken gav tips och idéer som jag inte hade tänkt på tidigare och pekade dessutom på uppmuntrande exempel.”

Läs hela Oskars recension på Debutantbloggen.

Och inte minst läs övriga recensioner av Lyckas med bokutgivning.